FANDOM


groene laserlamp verlichten hun cockpits http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/c-11.html laserpen klasse 2 worden beschouwd als voorwaardelijk veilig (eye safe), omdat door het knipperen reflex, de belichtingstijd is niet voldoende om schade aan het netvlies veroorzaken. Als het knipperen reflex echter (bijv. B. handmatig) onderdrukt het netvlies bestraald met lasers van klasse 2 kan schade veroorzaken. Een studie van de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen van Keulen in 2001 toonde ook aan dat het knipperen reflex is niet voldoende om de meerderheid van de deelnemende proefpersonen te beschermen.

Zichtbare laser effecten http://www.laserskopen.com/ De Federal Aviation Administration zegt dat twee piloten werden door een onwelkome zicht vroege zondagmorgen begroet: groene laserlamp verlichten hun cockpits.

Lynn Lunsford, de FAA Mid-States Public Affairs Manager, zegt de incidenten voorgedaan rond 12:38 vanmorgen ongeveer 12 mijl ten zuiden van Love Field - net ten oosten van Interstate 35 en ten noorden van de Interstate 20 en Wheatland Road. Volgens Lunsford, deze waren niet alleen korte flitsen, ofwel: "De piloten van twee kleine vliegtuigen gemeld wordt geslagen door een laserpen groene meerdere keren", zegt h http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1227.html Normale Omdat hoge helderheid kan worden gebruikt om katten speelgoed, presentatie of elk ander project tonen, ze zijn niet schadelijk voor de ogen met een laag vermogen. Voor de astronomie, is het aanbevolen vermogen 10mW - 50mW, het hoge bereik en kan er zeker van zijn. Als u nodig hebt om te verbranden, is absoluut voldoende 200mW (eigenlijk een laser pointer 100mW focusable kunt dit doen). Hoe hoger uitgangsvermogen, hoe gemakkelijker te branden. Als u geïnteresseerd bent in zeer sterke groene laser pointer bent, moet je weten wat ze kunnen doen, zoals de militaire, het verbranden van hout, laser experimenten of ander professioneel gebruik.

Voorzorgsmaatregelen voor sterke laser pointer groen

Voor 5 mW + groene laser pointer, dan kunt u niet laten de laserstraal in de shaoxing puzl ogen, kan het letsel en zelfs blindheid veroorzaken! Verlichten nooit vliegtuigen met een sterke laser pointer die kan leiden tot ongelukken! Voor 1000 mW + laser pointer, wordt aanbevolen dat de laser een veiligheidsbril in gebruik. Niet continu laat de laser pointer groene werk voor een lange tijd, die het leven kan beïnvloeden. Als de lange termijn niet wordt gebruikt, verwijder de batterij. http://shaoxing.puzl.com/the-hotel