FANDOM


krachtige groene laserpen 10000mw

Deze 10000mW groene laser pointer Mode is momenteel onze meest krachtige laserpen. Het is die buiten aanbevolen en is perfect voor astronomisch gebruik, de bundel is met name zichtbaar in de nacht. De bundel is ook zichtbaar tijdens de dag, wanneer de helderheid iets afneemt. Bereik van ongeveer 15 km. laserkorting bieden Normal laser pen en professionele laser pointers. Onze moderne laser kan moeiteloos branden donker gekleurde materialen zoals papier, plastics en andere donkere objecten. Bovendien kunnen ze pop ballonnen, licht lucifers, breekbare materialen scheuren zo dik als 25mm. Onze krachtige lasers kunnen zelfs licht een snelle rook.


Waarschuwing:  1. Laat de laserstraal is niet in de richting van de ogen, kan dit leiden tot letsels.  2. Wanneer de laser aanwijzer niet kunt openen, zorg ervoor dat de juiste plaatsing van de positieve en negatieve voeding.  3. Laat de sleutel niet in het bezit te gebruiken voor een lange tijd, minder dan 30 seconden. (Dit is niet een zaklamp).  4. Houd dit product uit de buurt van kinderen, om het oneigenlijk gebruik van het kind gevaar te voorkomen. Beste wanneer niet in gebruik, verwijder de batterij apart opgeslagen, dus zelfs als een kind blootgesteld aan, omdat er geen batterij kan ook niet gebruikt worden.

Professional Services. Is gewijd aan het verstrekken van de beste shopping ervaring mogelijk. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Aarzel dan niet om ons te contacteren. In 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. Professioneel product. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote bedrijven. Kan veel laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service. We zullen het beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u! Blij met uw komst! 

Krachtige 2000mW blauw laserpen

Hoe te gebruiken:

1. De laser zaklamp schroef de achterkant.

2. Plaats 2 16340 batterij kathode naar buiten (schakel afdeling) geplaatst negatieve naar binnen (Idemitsu orale afdeling) en draai dan de dekking goed is.

3. De laser zaklamp is ingeschakeld, zet de focus hoofd, spot groter zal vormen, zal de focus ligt op de lichtstraal in de buurt van de mond, hoe groter de aandacht weg van de spot light dichterbij de mond, dan vind je kunt branden dingen richten (Opmerking: Stel het bereik van de beweging in de bundel wordt beperkt, de beginner kan de exacte focus die soms niet kan ontsteking, moeten meer vertrouwd met oh vinden, onze baby voordat tot u gezonden, zal zetten de relevante functionele testen is goed, alleen uitgegeven ).

4. Wanneer niet in gebruik voor een lange tijd, verwijder dan de batterijen. 


1200mw blauw laserpen goede prijs